:: Показать последние рецепты :: 21.01.15 Kalter Hund Kalter Hund: смачний десерт німецької кухні
Інгредієнти:
- Шоколад темний 70-80% какао - 300 г
- Куряче яйце - 2 шт.
- Цукрова пудра - 75 г
- Ром світлий - 50 мл
- Печиво
Приготування:
Гіркий шоколад розламати на шматки та розтопити на водяному огрівнику. Яйця, цукрову пудру, какао порошок і ром перемішати вінчиком або міксером. Суміш перемішати з розтопленим шоколадом і поставити на водяний огрівник.
Квадратну (прямокутну) форму покрити плівкою для харчових продуктів.
Дно формы змастити шоколадом, а зверху викласти печиво. Далі знову шар шоколаду та печива. Так продовжувати, доки форма не заповниться.
Торт має простояти в холодному місці 6-8 годин. Після цього його треба обережно витягти з форми та очистити від харчової плівки.
:: Архив рецептов ::
|