м. Дніпро

вул. Чернишевського, 45а
тел.: (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера


Харьковский фарфоровый завод SALEX – производитель посуды высокого качества и красоты!

Ал-пластик производит изделия из пластика для хозяйственной и пищевой групп товаров

:: Показать последние рецепты ::
28.01.15

ТІСТЕЧКА

 Тістечка "Буше"

Інгредієнти:

- 7 я
єць
- 1
склянка борошна
- 6 ст.л.
цукру
- 1 пакетик ван
ільного цукру
Для крем
у:
- 150 г
вершкового масла
- 8 ст.л.
згущеного молока
Для глазур
і:
- 1 ст.л.
вершкового масла
- 2 ст.л.
какао
- 12 ст.л.
цукру

Пригот
ування:

1.
Відділити жовтки від білків. В мисці збити білки, засипаючи тонкою цівкою цукор (3 ст.л), до отримання стійкої пухкої піни. В окремій великій мисці розтерти жовтки з цукром до розчинення кристалів цукру та збільшення об’єму в 2-3 рази.
2.
До збитих з цукром жовтків додати 1/3 частину збитих білків, всипати борошно і злегка перемішати. Після цього додати решту збитих білків і обережними рухами знизу вгору перемішати лопаткою до отримання однорідного тіста.
3.
Готове тісто перекласти в кондитерський мішок і викласти на застелений пергаментом лист у вигляді круглих коржиків діаметром близько 6 см на відстані одне від одного. Поставити лист у розігріту до 200С духовку, та випікати впродовж 15 хвилин. Випечені заготовки охолодити.
4. Для пригот
ування крему, розм’якшене вершкове масло збити, тонкою цівкою вливаючи згущене молоко, до отримання пухкої глянцевої маси.
5. Приготовлен
им кремом попарно склеїти бісквітні заготовки.
6. Для пригот
ування глазурі, в джезві розчинити цукор в 10 ст.л води, сироп варити на повільному вогні впродовж 10 хвилин і злегка охолодити. Додати в сироп какао, ретельно перемішати та з’єднати з розм’якшеним вершковим маслом. Тістечка обмокнути одним боком в теплу глазур, перевернути і дати глазурі застигнути.

:: Архив рецептов ::

Эксклюзивная посуда для клубных домов
В санаториях, пансионатах, гостиницах и кафе посуда и аксессуары для организации общепита играют важную роль в создании комфортной и приятной атмосферы для гостей.
Посуд для HoReCa
Посуд це один з найважливіших елементів не тільки в побуті, але і в індустрії HoReCa: готелі, ресторани, кафе, піццерії, пансіонати, здравниці та заклади громадського харчування. Якісний посуд завжди зачаровує та надихає.
Посуда для HoReCa
Посуда — это один из важнейших элементов не только в быту, но и в индустрии HoReCa: гостиницы, рестораны, кафе. Качественная посуда всегда очаровывает, вдохновляет и манит.
Посуда из фарфора, изготовленная в Украине
Посуда украинского производителя из фарфора, дерева, пластика, чугуна и других металлических сплавов поставляется в дом посуды ЛАРАН с любовью ко всему, что создано / изготовлено в Украине и в поддержку украинских производителей.
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
Розширюємо асортимент якісного посуду, знайомимося з новими виробниками та домовляємося про співпрацю з найкращими. *** Расширяем ассортимент качественной посуды, знакомимся с новыми производителями и договариваемся о сотрудничестве с лучшими.
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:

Мы в социальных сетях
Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська