:: Показать последние рецепты :: 28.01.15 ТІСТЕЧКА Тістечка "Буше"
Інгредієнти:
- 7 яєць
- 1 склянка борошна
- 6 ст.л. цукру
- 1 пакетик ванільного цукру
Для крему:
- 150 г вершкового масла
- 8 ст.л. згущеного молока
Для глазурі:
- 1 ст.л. вершкового масла
- 2 ст.л. какао
- 12 ст.л. цукру
Приготування:
1. Відділити жовтки від білків. В мисці збити білки, засипаючи тонкою цівкою цукор (3 ст.л), до отримання стійкої пухкої піни. В окремій великій мисці розтерти жовтки з цукром до розчинення кристалів цукру та збільшення об’єму в 2-3 рази.
2. До збитих з цукром жовтків додати 1/3 частину збитих білків, всипати борошно і злегка перемішати. Після цього додати решту збитих білків і обережними рухами знизу вгору перемішати лопаткою до отримання однорідного тіста.
3. Готове тісто перекласти в кондитерський мішок і викласти на застелений пергаментом лист у вигляді круглих коржиків діаметром близько 6 см на відстані одне від одного. Поставити лист у розігріту до 200С духовку, та випікати впродовж 15 хвилин. Випечені заготовки охолодити.
4. Для приготування крему, розм’якшене вершкове масло збити, тонкою цівкою вливаючи згущене молоко, до отримання пухкої глянцевої маси.
5. Приготовленим кремом попарно склеїти бісквітні заготовки.
6. Для приготування глазурі, в джезві розчинити цукор в 10 ст.л води, сироп варити на повільному вогні впродовж 10 хвилин і злегка охолодити. Додати в сироп какао, ретельно перемішати та з’єднати з розм’якшеним вершковим маслом. Тістечка обмокнути одним боком в теплу глазур, перевернути і дати глазурі застигнути.
:: Архив рецептов ::
|