:: Показать последние рецепты :: 05.02.15 КАВОВИЙ Кавовий чізкейк
Інгредієнти:
Основа (печиво) — 150 г
Вершкове масло — 100 г
Розчинна кава — 1 ч. л.
Для крему:
Сир Філадельфія — 500 г
Цукор — 120 г
Жовтки — 4 шт.
Кукурудзяний крохмаль — 50 г
Молоко — 100 мл
Збиті вершки — 100 г
Розчинна кава — 2 ст. л.
Приготування:
1. Підготовка: печиво перемеліть на комбайні в крихту. Додайте чайну ложку кави.
2. В маленькій каструлі розтопіть вершкове масло, додайте його до печива і ретельно перемішайте.
3. Викладіть суміш в роз’ємну форму діаметром 24 см та добре утрамбуйте по периметру. Поставте в морозилку на 15 хвилин.
4. В мисці змішайте сир Філадельфія, цукор, молоко, збиті вершки, яєчні жовтки, кукурудзяний крохмаль, каву та ретельно перемішайте за допомогою електричного міксера або вручну. Дістаньте корж з морозилки. Заповніть кремом.
5. Випікайте при температурі 170 градусов близько години в заздалегідь розігрітій духовці. Дістаньте чізкейк і дайте йому охолонути до кімнатної температури.
6. Поставте в холодильник щонайменше на пару годин.
Смачного!
:: Архив рецептов ::
|