:: Показать последние рецепты :: 12.02.15 СИРНИЙ СИРНИЙ МАННИК
Інгредієнти:
● 300 гр. сиру
● 3 курячих яйця
● 1 склянка цукру
● 1 склянка манної крупи
● 100 мл. сметани
● 1 ч. ложка розпушувачу
● 2 ч. ложки ванільного цукру
● 100-150 гр. ягід (за бажанням)
Приготування:
Розігріти духовку до 180 градусів. Форму для випікання діаметром 25 см. змастити маслом. Сир розтерти з жовтками, сметаною, цукром і ванільним цукром. Додати перемішану з розпушувачем манну крупу та ретельно перемішати. Білки збити до стійких піків, обережно додати в сирну масу.
Перемішати.
Викласти тісто в форму. Випікати 45-55 хвилин до золотавого кольору. Подавайте з ягідним соусом, заварним кремом, варенням, згущеним молоком. Найкраще манник смакує теплим.
Смачного!
:: Архив рецептов ::
|