:: Показать последние рецепты :: 10.03.15 ПЕЧИВО Печиво Snickerdoodle
Інгредієнти:
Борошно — 2+3/4 чашки
Сіль — 1/4 ч. л.
Розпушувач — 10 г
Вершкове масло кімнатної температури — 200–220 г
Цукор — 1+3/4 чашки
Кориця — 2 ст. л.
Яйця — 2 шт.
Приготування:
1. Просіяти борошно з розпушувачем і сіллю, відкласти в бік.
2. В окремій мисці збити масло з 1,5 склянками цукру впродовж двох хвилин до легкої повітряності. Додати яйця та знов збити до однорідности.
3. Додати до цієї суміші сухі інгредієнти та місити тісто до однорідности. Воно має вийти вологим, таким, що злегка прилипає до рук. Поставити тісто до холодильника на одну годину.
4. Духовку розігріти до 200 градусів.
5. Перемішати в мисці решту цукру з корицею.
6. Дістати з холодильника тісто, зформувати кульки діаметром в 3–4 см, обваляти їх в цукрі з корицею.
7. Розкласти кульки на лист, застелений пекарським папером, злегка приплюснути склянкою та поставити в духовку на 10 хвилин.
8. Стежте за печивом, воно буде готово, коли трохи розповзеться по листу і покриється тріщинами. Головне — не пересушити.
:: Архив рецептов ::
|