:: Показать последние рецепты :: 07.04.15 ФІСТАШКОВІ Фісташкові трюфелі
Інгредієнти:
Для начинки
мед квітковий – 1 ст.л.
фісташки очищені несолоні – 45 г
шоколад білий (35%) – 300 г
масло вершкове – 70 г
вершки жирністю 35% – 145 мл
цукрова пудра для подавання – 3,5 ст.л.
Для прикрашання
фісташки очищені несолоні мелені – 70 г
шоколад білий (35%) – 350 г
Для начинки фісташки подрібнити в блендері до утворення пасти. Додати її разом з медом до вершків, перемішати, довести до кипіння.
Білий шоколад розтопити на водяному огрівнику, додати гарячу вершкову суміш в 5–6 прийомів, кожного разу змішуючи дві маси лопаткою швидкими колоподібними рухами до блиску та однорідності. Перемішати блендером на невеликій швидкості. Охолодити масу до 35–40 °С, додати нарізане маленькими кубиками м’яке вершкове масло, використовуючи блендер.
Готову начинку, шаром у 1 см, вилити на деко, що вистелено пергаментом, зверху накрити харчовою плівкою так, щоб вона торкалась поверхності начинки. Залишити при температурі 16–17 °С на 3 дні.
Нарізати начинку на квадратики, вдягти медичні рукавички, злегка обваляти шматочки в цукровій пудрі, аби вони не були надто липкими, і скатати кульки.
Для глазирування нагріти білий шоколад. За допомогою виделки мокнути кожну цукерку в рідкий шоколад, покласти її на лист пергаменту і одразу посипати меленими фісташками.
Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом
|