м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
07.04.15

ФІСТАШКОВІ

 Фісташкові трюфелі

Інгредієнти:

Для начинки
мед
квітковий – 1 ст.л.
ф
істашки очищені несолоні – 45 г
шоколад б
ілий (35%) – 300 г
масло
вершкове – 70 г
вершки жирністю 35% – 145 мл
цукрова пудра для подавання – 3,5 ст.л.

Для
прикрашання
ф
істашки очищені несолоні мелені – 70 г
шоколад б
ілий (35%) – 350 г

Для начинки ф
істашки подрібнити в блендері до утворення пасти. Додати її разом з медом до вершків, перемішати, довести до кипіння. 

Б
ілий шоколад розтопити на водяному огрівнику, додати гарячу вершкову суміш в 5–6 прийомів, кожного разу змішуючи дві маси лопаткою швидкими колоподібними рухами до блиску та однорідності. Перемішати блендером на невеликій швидкості. Охолодити масу до 35–40 °С, додати нарізане маленькими кубиками мяке вершкове масло, використовуючи блендер. 

Готову начинку
, шаром у 1 см, вилити на деко, що вистелено пергаментом, зверху накрити харчовою плівкою так, щоб вона торкалась поверхності начинки. Залишити при температурі 16–17 °С на 3 дні. 

Нарізати начинку на квадратики, вдягти медичні рукавички, злегка обваляти шматочки в цукровій пудрі, аби вони не були надто липкими, і скатати кульки. 

Для глазир
ування нагріти білий шоколад. За допомогою виделки мокнути кожну цукерку в рідкий шоколад, покласти її на лист пергаменту і одразу посипати меленими фісташками.

 

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська