:: Показать последние рецепты :: 14.04.15 ЙОГУРТОВИЙ ТОРТЙогуртовий торт без випікання
Готується швидко. Прикрасити можна тим, що є під рукою... горіхи, фрукти, мармелад.
Інгредієнти:
Йогурт - 350 г
Пудра цукрова - за смаком
Цедра лимона - 1 ч. л.
Сметана - 250 г
Сир будь-який - 250 г
(протерти через сито чи блендером)
Желатин - 2 ст. л.
(замочити в 100 г молока)
Солодкі глазуровані сирки - 4 шт.
Печиво будь-яке
В йогурт замішати сметану, цедру, цукрову пудру та сир. Додати нагрітий до розчинення желатин. Ретельно перемішати.
Форму вистілити харчовою плівкою. Боки обкласти здобним печивом, змоченим з одного боку в охололій каві або будь-якому сиропі.
Вилити половину маси і покласти солодкі сирки. На них вилити решту маси. Щоб сирки тримались на середині, масу в формі треба потримати в холоді, а решту йогуртової маси - над слабким водяним огрівником, інакше вона зажелірується.
Прикрасити за бажанням. Охолодити до застигання.
:: Архив рецептов ::
|