м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ТОРТТОРТ БАНАНОВО-КОКОСОВИЙІнгредієнти: Для бісквіту: - 4 яйця Для крему: - масло вершкове — 250 г (кімнатної температури) Спосіб приготування: Бісквіт: Жовтки та білки розділити, збити їх окремо з цукром, потім з’єднати, просіяти в яйця борошно і обережно перемішати лопаточкою. Взяти форму близько 20 см в діаметрі. Випікати в розігрітій до 180С духовці до готовності бісквіту. Витягти, охолодити. Крем: Всі компоненти з’єднати та збити міксером допоки маса стане однорідною (4-5 хвилин). Додати пару ложок кокосової стружки, перемішати. Порізати банани кружальцями. Збираємо торт: Бісквіт розрізати на 3 частини (можна і на 4). Змастити корж кремом (тонко!) і щільно викласти банани. Другий корж так само змастити і викласти банани, накрити верхнім коржем. Потім весть торт обмазати рештою крему і обсипати кокосовою стружкою. Можна поставити ненадовго в холодильник, а можна куштувати одразу. :: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|