м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
29.04.15

ШОКОЛАДНІ WHOOPIE

 Шоколадні Whoopie з вершками

 
Інгредієнти:
 
для печівок вупі:
100 гр вершкового масла
110 гр цукру
1 яйце
150 гр борошна
65 гр какао порошку
1 ч.л. розпушувачу
1 ч.л. ванільного цукру
100 мл молока
 
для крему:
200 мл жирних вершків (для збивання)
2,5 ст.л. цукрової пудри
 
Приготування:
 
1. Збити розм’якшене масло з цукром.
2. Додати яйце, збити.
3. Змішати сухі інгредієнти - борошно, какао, розпушувач і ванільний цукор.
4. Поступово додати молоко та борошняну суміш до масляної.
5. Столовою ложкою викласти тісто на пергамент (трохи розрівняти, надавши форму кола)
6. Випікати при 175 С - 10-12 хвилин. Дати охолонути.
7. Для крему - збити вершки з цукровою пудрою.
8. На одну половинку вупі нанести крем ложкою або за допомогою кондитерського мішка, накрити другою половинкою. Процедуру повторити з рештою.
9. Дати постояти 30 хвилин в холодильнику (перед подачею).
Зберігати готові тістечка треба в холодильнику. А також можна заморозити.

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська