м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: М'ЯКА НУГАМ’яка нуга з горіхами та курагою (Torrone morbido) Інгредієнти:
2/3 склянки меду
2 яєчних білка
1 склянка обсмаженого мигдалю
1/2 склянки нарізаної кураги
цедра половини лимону
Приготування:
Підготуйте глибоке деко, застіливши його пергаментом для випікання.
Мед викладіть в термостійку миску і поставте на водяний огрівник. Дайте меду час розтопитися, тим часом збийте білки до стійких піків. Додайте їх в теплий рідкий мед і перемішайте дерев’яною ложкою до однорідної маси. Маса буде в’язкою, кольору карамелі. Продовжуйте помішувати до загустіння, та більш світлого кольору(близько 4-5 хвилин).
Додайте горіхи, курагу і цедру. Миска все ще має стояти на водяному огрівнику. Продовжуйте помішувати до майже білого кольору. Перемішувати буде дедалі важче. Перекладіть масу в форму, зверху закрийте також папером для випікання. Залиште деко остигати в сухому місці на пару годин, а краще на нічь.
Після остигання наріжте довгі смужки дуже гострим ножем. Оберніть нугу в пергамент і зберігайте в сухому прохолодному місці або в холодильнику.
олодильнику. А також можна заморозити.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|