м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ЧОРНИЧНІ ТАРТАЛЕТКИЧорничні тарталетки з лаймовим кремом На 8 тарталеток:
Для крему:
1/2 склянки цукру
1/3 склянки соку лайму
4 яєчних жовтки
5 ст.л вершкового масла
1,5 ч.л цедри лайму
Для тіста:
1,5 склянки борошна
3 ст.л цукру
1/4 ч.л солі
1/2 склянки вершкового масла
3 ст.л вершків
1 яєчний жовток
Для начинки:
3 склянки чорниці
1 ст.л цукру
1.Змішайте вінчиком в невеликому сотейнику цукор, сік лайму, жовтки та вершкове масло. Поставте суміш на маленький вогонь і прогрівайте, постійно помішуючи, доки крем не стане густим і однорідним – звичайно це займає близько 8 хв.
2. Зніміть з вогню, змішайте з цедрою лайму, закрийте плівкою і поставте до холодильника щонайменше на 4 години.
3. Для тіста: змішайте борошно, цукор і сіль в кухонному комбайні. Додайте масло та подрібніть. У вас має вийти суміш, схожа на крупу.
4. Додайте вершки та жовток і продовжуйте перемішувати в імпульсному режимі. Має вийти розсипчасте тісто.
5. Розділіть його на 8 частин і викладіть в форми діаметром 10 см , розподіливши по дну і бортикам. Проколіть тісто виделкою в декількох місцях і поставте до холодильника щонайменше на 1 годину.
6. Подавіть виделкою пів склянки чорниці, додайте цукор і варіть близько 5 хвилин. Перетріть крізь сито та змішайте зі свіжими ягодами.
7. Розігрійте духовку до 190С і випікайте тарталетки 15 хвилин – поки не стануть золотавими. Остудіть, наповніть тарталетки лаймовим кремом, зверху викладіть чорницю подавайте.
Смачного!
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|