м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ПИРІГПИРІГ ІЗ СМОРОДИНОЮ Інгредієнти:
1,5 склянки + 1,5 ст.ложки борошна
125 г вершкового масла
220 г цукру
1 ч.ложка розпушувачу
щіпка солі
3 яйця
1 ч.ложка крохмалю
600 г смородини (можна замороженої)
Приготування:
1. 1,5 склянки борошна рубимо з вершковим маслом в дрібну крихту.
2. Висипаємо її в миску, додаємо туди 100г цукру, 0,5 ч.ложки розпушувачу та щіпку солі. Білки відділяємо від жовтків, білки - до холодильника, жовтки - в борошняну крихту. Замішуємо тісто руками, воно швидко почне збиратися в грудку.
3. Формуємо з нього кулю, загортаємо в харчову плівку і ставимо до холодильника на пів години.
Заморожену смородину викладаємо в друшляк і обдаємо окропом, даємо стекти впродовж десяти хвилин, а потім розсипаємо її на серветки, для просушки.
4. Охолоджені білки збиваємо до крутих піків.
5. Поступово додаємо до них решту цукру, розпушувач, борошно та крохмаль і акуратно вмішуємо смородину.
6. Духовку вмикаємо на 180 градусів. Дно та краї роз’ємної форми змащуємо шматочком вершкового масла. Дістаємо з холодильника тісто, руками розподіляємо його по дну форми, а по краях робимо бортики. На тісто викладаємо начинку.
7. Запікаємо пиріг впродовж 25-30 хвилин, перші 15 хвилин на 180 градусах, а потім зменшуємо до 150-ти. Перед тим, як розрізати, пиріг потрібно остудити до кімнатної температури.
Смачного!
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|