м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ТОРТТорт з фруктами Інгредієнти:
500 гр. сметани
1 ст. цукру
3 ст. ложки желатину
300 гр. бісквіту (покупного або приготовленого за будь-яким рецептом)
полуниця,
виноград,
смородина,
ківі (можливі й інші ягоди)
Приготування:
1. 3 ст. ложки желатину заливаємо половиною склянки холодної кип’яченої води приблизно на 30 хвилин (до розбухання).
2. Сметану збиваємо з цукром. Желатин підігріваємо до розчинення (не доводячи до кипіння) і додаємо в сметану тонкою цівкою, помішуючи.
3. Глибоку миску застилаємо харчовою плівкою і на дно викладаємо ягоди, далі шар поламаного на дрібні шматки бісквіту, знову шар ягід і т.д. Все заливаємо сметанно-желатиновою сумішшю. Ставимо до холодильника на 2 години.
4. Торт акуратно перевертаемо на блюдо. Якщо миска дуже глибока, шари заливаємо по мірі укладання.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|