м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ПОЛУНИЧНО-ШОКОЛАДНИЙПолунично-шоколадний пиріг Інгредієнти
1,5 склянки борошна
1,5 чайні ложки розпушувачу
1/8 чайної ложки солі
3 столові ложки вершкового масла
3 столові ложки йогурту
1 склянка цукру
1 велике яйце
1/2 склянки молока
1 чайна ложка екстракту ванілі
1/3 склянки шоколадної стружки плюс ще для прикрашання верха пірога
0,5 кг полуниці
1. Розігрійте духовку до 220С. Викладіть пергаментним папером дно форми для випікання . Змастіть пензликом форму вершковим маслом.
2. Просійте борошно, пекарський порошок і сіль.
3. В окремій мисці змішайте масло, йогурт і 1 склянку цукру. За допомогою електричного міксера, збийте на середній-високій швидкості не довше 2 хвилин.
4. Зменшіть швидкість до середньої, додайте яйце, збийте до легкої пухкості. Потім змішайте з молоком і ваніллю.
5. Змішайте борошно і рідку суміш, та додайте в тісто шоколадну стружку.
6. Перемістіть тісто в форму для випікання. Зверху викладіть полуницю.
7. Випікати пиріг близько 1 години до утворення зверху золотаво-коричневого кольору. В останні 5-10 хвилин випікання, можна витягти пиріг з духовки і посипати ще шоколадною стружкою.
Смачного!
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|