м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ШОКОЛАДНИЙШоколадний пиріг Інгредієнти:
Основа:
125 г борошна
1 столова ложка какао-порошку
60 г вершкового масла
60 г цукру
1 велике яйце
30 г розтопленого шоколаду
Начинка:
200 г розтопленого шоколаду
300 мл жирних вершків
50 мл молока
2 великих яйця
100 г цукру
екстракт ванілі (пару крапель)
Приготування:
Борошно просійте з какао та щіпкою солі. Масло збийте з цукром. Додайте яйце і розтоплений шоколад. Ретельно перемішайте і поступово всипте суху суміш. Замісіть тісто. За потребою додайте ще борошна.
Залиште тісто на 30 хвилин. Після цього розкатайте та викладіть у форму (діаметром близько 25 см). Поставте форму в холодильник приблизно на 15 хвилин.
Нагрійте духовку до 210 C, на основі зробіть кілька проколів виделкою, закрийте її фольгою або папером для випічки, зверху викладіть фасоль, горох чи рис як обважнювач, щоб тісто не підіймалось.
Поставте основу в духовку на 15 хвилин, потім зніміть фасоль та випікайте ще 5 хвилин. Повністю остудіть основу.
Зменшіть температуру до 170 C.
Приблизно третиною розтопленого шоколаду змастіть основу. Молоко і вершки доведіть до кипіння та змішайте з рештою шоколаду.
Яйця збийте з цукром і ваніллю. Змішайте з шоколадно-молочною сумішшю. Перелийте змішану начинку на форму і випікайте 40-45 хвилин при 170 C.
Готовий пиріг присипте какао-порошком.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|