м. Дніпро

вул. Чернишевського, 45а
тел.: (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера


Харьковский фарфоровый завод SALEX – производитель посуды высокого качества и красоты!

Ал-пластик производит изделия из пластика для хозяйственной и пищевой групп товаров

:: Показать последние рецепты ::
23.06.15

ШОКОЛАДНИЙ

 Шоколадний пиріг

 
Інгредієнти:
Основа:
125 г борошна
1 столова ложка какао-порошку
60 г вершкового масла
60 г цукру
1 велике яйце
30 г розтопленого шоколаду
 
Начинка:
200 г розтопленого шоколаду
300 мл жирних вершків
50 мл молока
2 великих яйця
100 г цукру
екстракт ванілі (пару крапель)
 
Приготування:
Борошно просійте з какао та щіпкою солі. Масло збийте з цукром. Додайте яйце і розтоплений шоколад. Ретельно перемішайте і поступово всипте суху суміш. Замісіть тісто. За потребою додайте ще борошна. 
 
Залиште тісто на 30 хвилин. Після цього розкатайте та викладіть у форму (діаметром близько 25 см). Поставте форму в холодильник приблизно на 15 хвилин.
Нагрійте духовку до 210 C, на основі зробіть кілька проколів виделкою, закрийте її фольгою або папером для випічки, зверху викладіть фасоль, горох чи рис як обважнювач, щоб тісто не підіймалось.
Поставте основу в духовку на 15 хвилин, потім зніміть фасоль та випікайте ще 5 хвилин. Повністю остудіть основу.
Зменшіть температуру до 170 C.
 
Приблизно третиною розтопленого шоколаду змастіть основу. Молоко і вершки доведіть до кипіння та змішайте з рештою шоколаду.
Яйця збийте з цукром і ваніллю. Змішайте з шоколадно-молочною сумішшю. Перелийте змішану начинку на форму і випікайте 40-45 хвилин при 170 C.
Готовий пиріг присипте какао-порошком.

:: Архив рецептов ::

Эксклюзивная посуда для клубных домов
В санаториях, пансионатах, гостиницах и кафе посуда и аксессуары для организации общепита играют важную роль в создании комфортной и приятной атмосферы для гостей.
Посуд для HoReCa
Посуд це один з найважливіших елементів не тільки в побуті, але і в індустрії HoReCa: готелі, ресторани, кафе, піццерії, пансіонати, здравниці та заклади громадського харчування. Якісний посуд завжди зачаровує та надихає.
Посуда для HoReCa
Посуда — это один из важнейших элементов не только в быту, но и в индустрии HoReCa: гостиницы, рестораны, кафе. Качественная посуда всегда очаровывает, вдохновляет и манит.
Посуда из фарфора, изготовленная в Украине
Посуда украинского производителя из фарфора, дерева, пластика, чугуна и других металлических сплавов поставляется в дом посуды ЛАРАН с любовью ко всему, что создано / изготовлено в Украине и в поддержку украинских производителей.
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
Розширюємо асортимент якісного посуду, знайомимося з новими виробниками та домовляємося про співпрацю з найкращими. *** Расширяем ассортимент качественной посуды, знакомимся с новыми производителями и договариваемся о сотрудничестве с лучшими.
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:

Мы в социальных сетях
Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська