м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: СИРНО-ЯБЛУЧНИЙСирно-яблучний пиріг Інгредієнти:
- борошно – 2 склянки,
- сметана – 100 г,
- яйця – 4 штуки,
- цукор– 1,5 склянки,
- вершкове масло – 200 г,
- розпушувач – 10 г,
- сир – 500 г,
- яблука – 4 штуки,
- кориця – за бажанням.
Приготування:
Викладаємо в одну ємність сир. Відділяємо білки від жовтків. 3 жовтка кладемо в окремий посуд, 1 жовток – викладаємо в ємність з сиром. Білки залишаємо в одній посудині.
До трьох жовтків додаємо половину цукру, вершкове масло, перемішане з розпушувачем борошно, та сметану. Замішуємо. Формуємо кулю та ставимо до холодильника на 1 годину.
Нарізаємо яблука дуже тонкими скибками. Додаємо в сирну суміш 1/3 склянки цукру, перемішуємо. Викладаємо тісто в форму для випікання, вирівнюємо, формуємо бортики. На тісто викладаємо сирну масу. Поверх неї – яблука. Посипаємо корицею і ставимо на 30 хвилин в духовку з температурою 180 градусів. Тим часом збиваємо білки з рештою цукру до стійких піків.
Викладаємо білки на яблука. Знову ставимо в духовку на 5-7 хвилин. Охолоджуємо, дістаємо з форми і готуємо чай.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|