м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: КЛАСИЧНІ КАПКЕЙКИКласичні капкейки і як можна їх прикрасити Для тіста:
Борошно – 200 г
Цукор – 150 г
Молоко – 120 мл
Сіль
Масло вершкове – 100 г
Яйця – 2 шт.
Розпушувач – 1 ч. л.
Приготування:
1.Збийте цукор і масло до однорідної маси. Масло має бути м’яким. За годину до готування дістаньте його з холодильника. 2.Поступово додавайте яйця, ванільний екстракт і сіль. Зверху просійте борошно з розпушувачем. Добре перемішайте. Після цього додайте молоко і перемішайте ще раз.
3.Розподіліть тісто по формочках. Випікайте в наперед розігрітій духовці 25-30 хвилин при температурі 175с.
4.Коли капкейки охолонуть, їх потрібно прикрасити шапочкою з крему. Найкраще скористатись кондитерським мішечком з різними насадками
5.Варіанти кремів:
Для крему (масляного):
Вершкове масло – 200 г
Цукрова пудра – 4 склянки
Молоко – 100 мл
Ванільний екстракт – 1 ч. л.
Збийте за допомогою міксера масло, поступово додаючи половину цукрової пудри. Масло має бути м’яким. Після цього додайте молоко і ваніль. Перемішайте, а потім додайте решту пудри.
6. Для крему (вершкового):
Вершковий сир (маскарпоне або філадельфія)– 170 г
Масло вершкове – 50 г
Ванільний екстракт – 1 ч. л.
Цукрова пудра – 2,5 склянки
Збийте сир і масло до однорідної маси. Додайте ванільний екстракт і цукрову пудру.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|