м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
17.07.15

ФІСТАШКОВО-АБРИКОСОВИЙ

 ФІСТАШКОВО-АБРИКОСОВИЙ ТАРТ

 
Інгредієнти:
 
Для пісочного тіста:
- 250 г борошна
- 150 г вершкового масла
- 95 г цукрової пудри
- 3 г солі
- 30 г меленого мигдаля
- 1 яйце
 
Для фісташкового запеченого крему:
- 120 г вершкового масла
- 120 г цукру
- 2 яйця
- 120 г мигдальної пудри
- 60 г борошна
- 40 г фісташкової пасти
 
- 300 г свіжих абрикос
- Цукрова пудра, фісташки для прикрашання
 
Спосіб приготування:
Пісочне тісто замісити звичайним чином:
Перемішати сухі інгредієнти, додати холодне масло, нарізане кубиками, перетворити на крихту в комбайні, ножем або руками. Додати яйце, замісити тісто.
Розкатати між 2 листів пекарського паперу, охолодити щонайменше 1 годину. 
Розкатати до товщини 2-3 мм, викласти в форму.
Випікати в розігрітій до 150 градусів духовці до напівготовності (близько 10 хвилин).
 
Фісташковий крем:
Розтерти розм’якле масло з цукром до однорідності, додати яйця, мигдальну пудру, фісташкову пасту. Все перемішати вінчиком (не збиваючи!), в кінці просіяти в суміш борошно. 
Викласти спіраллю крем в напіввипечений кошик для тарта так, щоб він доходив до половини її висоти, розрівняти, викласти зверху нарізані на чвертинки абрикоси. 
Ледь присипати цукром для карамелізації абрикосів, запекти при 170 градусах 20-25 хвилин.
 
Прикрасити цукровою пудрою та рубленими зеленими фісташками.
 
Смачного!

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська