м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ФІСТАШКОВО-АБРИКОСОВИЙФІСТАШКОВО-АБРИКОСОВИЙ ТАРТ Інгредієнти:
Для пісочного тіста:
- 250 г борошна
- 150 г вершкового масла
- 95 г цукрової пудри
- 3 г солі
- 30 г меленого мигдаля
- 1 яйце
Для фісташкового запеченого крему:
- 120 г вершкового масла
- 120 г цукру
- 2 яйця
- 120 г мигдальної пудри
- 60 г борошна
- 40 г фісташкової пасти
- 300 г свіжих абрикос
- Цукрова пудра, фісташки для прикрашання
Спосіб приготування:
Пісочне тісто замісити звичайним чином:
Перемішати сухі інгредієнти, додати холодне масло, нарізане кубиками, перетворити на крихту в комбайні, ножем або руками. Додати яйце, замісити тісто.
Розкатати між 2 листів пекарського паперу, охолодити щонайменше 1 годину.
Розкатати до товщини 2-3 мм, викласти в форму.
Випікати в розігрітій до 150 градусів духовці до напівготовності (близько 10 хвилин).
Фісташковий крем:
Розтерти розм’якле масло з цукром до однорідності, додати яйця, мигдальну пудру, фісташкову пасту. Все перемішати вінчиком (не збиваючи!), в кінці просіяти в суміш борошно.
Викласти спіраллю крем в напіввипечений кошик для тарта так, щоб він доходив до половини її висоти, розрівняти, викласти зверху нарізані на чвертинки абрикоси.
Ледь присипати цукром для карамелізації абрикосів, запекти при 170 градусах 20-25 хвилин.
Прикрасити цукровою пудрою та рубленими зеленими фісташками.
Смачного!
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|