м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ТОРТТорт "Політ" Інгредієнти
Тісто:
130 г арахісу;
5 яєчних білків;
320 г цукру;
1 пакетик ванільного цукру.
Крем:
215 г вершкового масла;
190 г цукру;
1 яйце;
125 г молока;
1 ст. л. коньяку;
1 пакетик ванільного цукру.
Спосіб приготування:
Готуємо безе. Для цього: збити білки з додаванням щіпки солі, до твердих піків.
Додайте цукор і збивайте до отримання дуже щільної білосніжної маси.
Одну повну столову ложку безе відкладіть в мішечок з фігурною насадкою. В решту безе додайте горіхи. І також відкладіть повну столову ложку вже безе з горіхами.
На пергаменті сформуйте 2 коржики діаметром 20 см кожен. З мішечка викладіть на той самий пергамент безе для прикрашання. І відкладену частину з горіхами теж викласти в довільній формі, позаяк це безе піде на обсипку торту. Сушити безе при температурі 100С близько двох годин.
Готуємо крем шарлотт. Для цього треба зварити сироп з молока, яєць та цукру, остудити і додати у збите розм’якле вершкове масло.
Крем збити. Столову ложку з гіркою крему збити з какао порошком, він піде на прикрашання. Відтак коржи спеклись та охололи, можна збирати торт. Для цього перший корж намастити третиною крему, зверху покласти ще корж і обмазати рештою крему верх і боки торту, але залишивши трохи для прикрашання.
Безе, що ми пекли для обсипки, порубити ножем і обсипати боки торту.
Прикрасьте торт шоколадним і білим кремами і безе, що ми пекли для прикрашання.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|