м. Дніпро

вул. Чернишевського, 45а
тел.: (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера


Харьковский фарфоровый завод SALEX – производитель посуды высокого качества и красоты!

Ал-пластик производит изделия из пластика для хозяйственной и пищевой групп товаров

:: Показать последние рецепты ::
19.08.15

ТОРТ

 Інгредієнти:

 
Масло вершкове — 50 г
Цукор (склянка 240 мл ) — 1/4 склянки
Яйце куряче (невелике) — 2 шт
Борошно — 1/2 склянки
Розпушувач тіста — 1/2 ч. л.
Шоколад чорний (100г в тісто 100г в мус) — 200 г
Цукор коричневий (100г в желе 100г в мус) — 200 г
Вода (250мл в желе 50мл в мус) — 300 мл
Желатин (10г в желе 15г в мус) — 25 г
Банан — 2 шт
Сир — 400 г
Вершки (33%) — 200 мл
 
1. Шоколад розтопити на водяному огрівнику. Масло кімнатної температури збити з цукром в пухку масу. По одному, збиваючи, додати яйця.
Борошно просіяти з розпушувачем і додати в яєчно-масляну суміш.
 
2. Додати шоколад, перемішати лопаткою. Духовку розігріти до 180С. Форму застілити пергаментом, вилити тісто і пекти близько 20-25 хвилин. 
 
3. Цукор висипати в сотейник, розтопити. Тільки акуратно, аби не спалити карамель.
 
4. Влити воду. Почекати поки карамель розтане.
 
5. Після того, як карамель повністю розчинилась, рідину підігріти, розчинивши в ній желатин. Щойно желатин розчиниться, процідити. Форму 18 см в діаметрі застілити харчовою плівкою, вилити половину желе і поставити до холодильника. Коли желе застигне, витягти. Банан очистити та розкласти на желе.
 
6. Зверху вилити решту желе та поставити в холодильник до повного застигання.
 
7. Форму застілити харчовою плівкою, викласти бісквіт. Для муса. Вершки збити в пухкий крем. Шоколад розтопити на водяному огрівнику. Желатин розвести в гарячій воді. Сир збити з цукром, щоб цукор розчинився. Збиваючи додати негарячий желатин. Додати негарячий шоколад, збити. Акуратно додати вершки. Все це треба робити швидко, позаяк мус швидко стигне.
 
8. На корж виклати половину мусу, поставити до холодильника, для застигання. Желе витягти акуратно з форми та викласти зверху мусу.
 
9. Викласти решту мусу. Поставити торт в холодильник на кілька годин. Витягти торт з форми прикрасити шоколадом або шоколадними чіпсами і нарізати гострим ножем.

:: Архив рецептов ::

Посуда из фарфора, изготовленная в Украине
Посуда украинского производителя из фарфора, дерева, пластика, чугуна и других металлических сплавов поставляется в дом посуды ЛАРАН с любовью ко всему, что создано / изготовлено в Украине и в поддержку украинских производителей.
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
Розширюємо асортимент якісного посуду, знайомимося з новими виробниками та домовляємося про співпрацю з найкращими. *** Расширяем ассортимент качественной посуды, знакомимся с новыми производителями и договариваемся о сотрудничестве с лучшими.
Посуд з порцеляни, зроблений в Україні
Пропонуємо ексклюзивного виробника посуду для дому, для готельно-ресторанного бізнесу - ХоРеКа та для кожного, хто цінує унікальність та якість.
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:

Мы в социальных сетях
Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська