м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ЛИМОННО-ІМБИРНИЙЛИМОННО-ІМБИРНИЙ ТОРТ БЕЗ БОРОШНА Для коржів:
3 ст.л. ( 30 гр) крохмалю
1/4 ст (45 гр ) маку (перемолоти)
1/4 ст ( 25 гр) мигдалю (перемолоти)
3 яйця
1/2 ст ( 100 гр) цукру
1 ст.л. імбиря
цедра 1 лимону
50 гр розтопленого та остудженого масла
Для крему:
2 жовтки
сік 2 лимонів
цедра 1 лимону
2 ст.л. свіжого натертого імбирю (за бажанням)
1 ст.л. крохмалю
250 мл вершків для збивання
100-150 гр цукру
Для прикрашання:
зацукрені кумквати
зацукрений імбир
мигдаль
Коржі:
1. Яйця з цукром збити в стійку, пухку і світлу піну.
2. Всипати 1\3 суміші маку, крохмалю та мигдальної пудри. Перемішати лопаткою.
3. Додати 1\2 масла, акуратно перемішати.
4. Повторити : 1\3 суміші, 1\2 масла, 1\3 суміші.
5. Розлити в 2 форми діаметром 24 см, пекти 20 хвилин при 160С.
6. Охолодити на решітці в формі.
Крем:
1. Сік 1 лимону, цукор і імбир довести до кипіння.
2. Яйце, сік другого лимону та крохмаль збити.
3. Процідити імбирно-лимонний сироп через ситечко, і тонкою цівкою, перемішуючи, влити в яєчно-крохмальну суміш.
4. Повернути все на вогонь і проварити, помішуючи до загустіння .
5. Охолодити, вмішати цедру.
6. Збити вершки, змішати з охололим курдом.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|