м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: КЛАФУТІКлафуті зі сливами. Інгредієнти:
- 500 гр слив
- 4 яйця
- 360 мл молока
- 60 гр цукру
- 60 гр борошна
- 5 мл ванільного екстракту
- цукрова пудра для присипки
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 160 градусів.
Миємо сливи, відділяємо кісточки, обтираємо кухонним рушником, ріжемо скибками та викладаємо в форму для випікання, форма має бути цільна, в жодному разі не роз’ємна.
2. Збиваємо яйця та молоко. Можна замінити молоко жирними вершками, але тоді буде набагато жирніше.
3. Додаємо цукор, борошно і ванільний екстракт. Кількість цукру залежить від ваших ягід, якщо ягоди недостатньо солодкі, то цукру варто додати більше.
4. Продовжуємо збивати вінчиком до однорідної маси.
5. Заливаємо сливи полученою масою і випікаємо впродовж 1 – 1,5 годин доки не підрум’яниться до золотавого кольору.
6. Посипати цукровою пудрою або меленими фісташками.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|