м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ТОРТ-ЦУКЕРКАТОРТ-ЦУКЕРКА "БАУНТІ" Інгредієнти:
Для тіста:
150 гр. м’якого вершкового масла
1 жовток
100 гр. цукру
1 пакетик розпушувачу
2 ст.л. какао
1 ст. борошна
Для "Баунті":
6 білків
1 ст. цукру
200 гр. кокосової стружки
Для крему:
5 жовтків
4 ст. л. (без гірки) цукру
1 ст. молока
200 гр. вершкового масла
ваніль
2 ст.л. коньяку
Приготування:
1.Готуємо тісто: в мисці перемішати жовток, цукор, масло. Додати просіяне борошно з розпушувачем і какао. Замішуємо тісто.
2.В форму для торту покласти 2/3 тіста, розрівняти рукою. Решту тіста треба покласти до морозильника.
3.Готуємо "баунті": збити білки з цукром, як на безе, але цукру менше. Тепер додаємо кокосову стружку, і акуратно перемішуємо баунті ложкою.
4.Викладаємо "баунті" на тісто.
5.Дістаємо решту тіста з морозилки та натираємо на великій тертці прямо на "баунті".
6.Випікаємо 1 годину при температурі 180 градусів.
7.Тепер дістаємо з духовки і ставимо охолоджуватись.
8.Робимо крем: жовтки, цукор і молоко варимо (до гущини рідкого кефіру). Після цього суміш охолоджуємо.
9.Збиваємо масло до пухкості і білого кольору. Потроху додаємо крем з п.8. В кінці додаємо коньяк.
10.Кремом змащуємо весь торт. Ставимо до холодильника, для охолодження.
11.Коли крем застигне, заливаємо торт глазурью.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|