м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ПИРІГПиріг "Вишневий шик" Для тіста:
3 яйця,
100гр. вершкового масла чи маргарину,
3/4 склянки цукру,
150гр. сметани,
10гр. розпушувачу,
щіпка солі,
200гр. борошна.
Для начинки:
600мл вишневого компоту,
2 ст.л кокосової стружки.
Для кокосової глазурі:
300гр. сметани,
3/4 склянки цукру,
1 склянка кокосової стружки,
ванілін.
Приготування:
1. Вишню відкинути на сито, і дати добре стекти рідині. Якщо ягоди з кісточками, видалити.
2. Для тіста, яйця, розм’якле вершкове масло та цукор, перемішати за допомогою міксера.
Додати сметану та розпушувач. Збити.
Після цього додати просіяне борошно.
Ретельно перемішати. Тісто має бути густим, але текучим.
3. Викласти тісто в форму (24см).
Якщо форма роз’ємна, то її краще вистелити папером для випікання. На мою думку, краще використовувати силіконову форму: в ній і пекти зручно, і витягти пиріг можна без проблем.
4. На тісто викласти вишню. Присипати кокосовою стружкою.
5. Пекти в розігрітій до 180С духовці 20-25 хв. Тісто має«схопитись», а стружка зарум’янитись.
6. Тим часом приготувати кокосову глазур. В мисочці з’єднати сметану та цукор, ретельно перемішати, додати ванілін і кокосову стружку.
Має вийти ріденько.
7. Дістати пиріг з духовки. Розподілити по пирогу кокосову глазур.
8. Пекти ще 20-30 хв. Готовий пиріг повинен бути золотавого кольору.
9. Дати йому охолонути в формі. Краще подавати холодним.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|