м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: МЕРЕНГИМеренги-привиди Інгредієнти:
Яєчні білки — 4 штуки
Цукор — 1 склянка
Шоколад гіркий — 20 гр
1. Для приготування меренгів використовують свіжі охолоджені білки. Збийте їх міксером до густої білої піни.
2. Поступово введіть цукор (в три заходи), після останнього введення цукру збивайте білки на маленькій швидкості міксера, щоб цукрові крупинки не розчинились.
3. Деко застілити пергаментним папером і викласти тільце привида. Спочатку одну ложку, притиснути, потім другу. Коли викладатимете горішній шар, ложку потягніть догори, щоб вийшов гострий витягнутий кінчик.
4. Випікайте меренги в розігрітій до 100 градусів духовці впродовж години. Готові меренги мають бути крихкими.
5. На водяному огрівнику розтопіть гіркий шоколад і "натикайте" оченятка.
Меренги-привиди готові!
Смачного!
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|