м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ТОРТТорт Сльози Янгола Інгредієнти:
Для тіста:
1 склянка борошна,
1 ч. л. розпушувачу,
80 г вершкового масла,
1 яйце,
2 ст. л. цукру.
Начинка:
500 г сиру,
3 жовтки,
1/2 склянки цукру,
100 г сметани,
1 ст. л. манки.
Суфле:
3 білки,
3 ст. л. цукрової пудри.
В миску просіяти борошно з розпушувачем, додати порізане кубиками холодне вершкове масло та порубити все в крихту.
В невеликій мисці збити яйце з цукром, додати до борошна та замісити тісто. Тісто загорнути в харчову плівку і поставити до холодильника на 30 хвилин.
Всі інгредієнти начинки викласти в миску і збити блендером до однорідного стану.
Форму для випікання змастити маслом, розподілити тісто, зробивши бортики, вилити начинку і випікати в заздалегідь розігрітій до 200С духовці близько 30 хвилин.
Для суфле яєчні білки збити міксером, поступово додаючи цукрову пудру. Збити треба в міцну піну.
Викласти суфле зверху сирної начинки, розрівняти та випікати ще 10 – 15 хвилин.
Готовому пирогу дати повністю охолонути.
Смачного!
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|