м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ХРУМКЕ НОВОРІЧНЕХрумке новорічне печиво Інгредієнти:
На 80 печивок:
300 г борошна
100 г цукру
1 яйце
200 г холодного масла, порізаного на шматочки
1) Кухлем-ситом просіяти борошно в миску або в кухонний комбайн.
2) Додати цукор, яйце та масло. Дуже ретельно перемішати за допомогою великої дерев’яної ложки або на великій швидкості в кухонному комбайні до крихтоподібного стану.
3) Вимісити тісто руками на сухій, чистій поверхні. Місити потрібно швидко, щоб тісто не стало теплим. Скатати тісто в кулю, загорнути в плівку і покласти до холодильника на годину. Розігріти духовку до 180 С. Дістати тісто з холодильника, розгорнути та місити на посипаній борошном поверхні впродовж декількох хвилин. Розкатати тісто до товщини 3 мм.
4) Покрити деко папером для випікання. Вирізати печиво за допомогою форми. Те ж саме зробити з рештою тіста.
5) Викласти вирізані печивки на підготовлений лист. Залишити на 15 хвилин, потім випікати печиво 10-15 хвилин, до золотавого кольору.
Охолодити на решітці перед тим як прикрасити.
Смачного і Новорічного настрою!
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|