м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ПЕЧИВО НОВОРІЧНЕПечиво новорічне «Сніжинки з шоколаду» для тіста:
темний шоколад – 200г;
пшеничне борошно – 500 г;
м’яке вершкове масло – 225 г;
цукор – 225 г;
яйця – 3 шт;
щіпка солі
для глазурі:
білки – 2 яєць;
цукрова пудра – 500 г;
лимонний сік – 5 мл.
необхідні інструменти:
форма для печива у вигляді зірки;
деко;
кондитерський мішок з насадкою.
Спосіб приготування:
Розтоплюємо на повільному вогні шоколад і змішуємо його з м’яким вершковим маслом. Окремо збиваємо яйця з цукром, додаємо щіпку солі та борошно. В отриману суміш додаємо шоколад з маслом і ретельно перемішуємо. Далі тісто викладаємо на посипану борошном поверхню і легенько місимо. Розкатуємо тісто до товщини близько 5 мм.
За допомогою форми вирізаємо з тіста печиво та акуратно викладаємо його на деко, яке ставимо на 10 хвилин в духовку, розігріту до 200 градусів. Після цього деко витягаємо і даємо печиву охолонути.
Далі приступаємо до приготування глазурі. Для цього просіюємо цукрову пудру, збиваємо яєчні білки до утворення пінистої пухкої маси та поступово додаємо лимонний сік і просіяну пудру, при цьому продовжуючи постійно збивати, допоки маса не стане тягучою. Отриманою глазурью наповнюємо кондитерський мішок і малюємо на печиві зірки.
Глазур за консистенцією не має бути надто твердою, оскільки в такому випадку не закріпиться на печиві, але не повинна бути і рідкою, бо розтечеться.
Після цього проводимо від центру до кінців зірки лінії, щоб вийшла сніжинка. Після нанесення глазурі, печиво кладемо в герметичну ємність.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|