м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: СЕНДВІЧІСендвічі з морозивом Інгредієнти:
борошно — 2 1/4 Чашки
какао — 1/2 Чашки
розпушувач — 2 1/2 ЧЛ
сіль — 1/4 ЧЛ
вершкове масло — 12 СтЛ
екстракт ванілі — 1 1/2 ЧЛ
цукор — 1 1/2 Склянки
яйця — 2 Штуки
молоко — 1 СтЛ
полуничне морозиво — 1-1.2 Кг
В середній мисці просіяти разом борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль, відкласти в бік. В мисці електроміксером збити вершкове масло, ваніль і цукор. Додати яйця і молоко. Додати суміш борошна та збивати на низькій швидкості. Розділити тісто навпіл, загорнути в поліетиленову плівку і поставити до холодильника на 1 годину.
Розігріти духовку до 170 градусів. Розкатати тісто на злегка посипаній борошном поверхні до товщини 3 мм. Вирізати з тіста сердечки близько 7 см в діаметрі, використовуючи різноманітні формочки або різаки для печива. Викласти печиво на листі, охолодити біля 30 хвилин. Дістати з холодильника, наколоти печиво виделкою. Випікати від 12 до 15 хвилин. Дати трохи остигнути на листі випікання, після цього дати повністю охолодитись на решітці.
Викласти на половину печива морозиво товщиною близько 1 см, накрити зверху другою половиною. Покласти негайно в морозилку. Подавати прямо з морозилки.
Сендвічі можна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику від 3 до 4 днів.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|