м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: БЕЗЕ-СЕРДЕЧКИБезе-сердечки на паличках. Інгредієнти:
-5 білков
-250 г цукру
-харчовий рожевий барвник
-білий шоколад
-кондитерська посипка
-трубочки або шпажки
Приготування:
Білки збити в піну.
Збиваючи, поступово додати цукор (по 1–2 ст.л.).
Збивати доти, поки маса не загустіє і не ущільниться (близько 10 хвилин, на середній швидкості).
Додаємо барвник і ще раз збиваємо до рівномірного забарвлення маси.
Лист застілити папером для випікання.
За допомогою шприца викласти безе двома крапельками, що з’єднуються в серце.
Поставити в духовку.
Сушити безе при температурі 100 градусів.
Час приготування залежить від розміру безе. В середньому, сушити треба впродовж 1–1.5 годин.
Розтопити шоколад. Густо змастити дві безешки-сердечка шоколадом, вставити трубочку і з’єднати разом.
Опустити в кондитерську посипку, що має приклеїтися до шоколаду.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|