м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
11.02.16

БЕЗЕ-СЕРДЕЧКИ

Безе-сердечки на паличках.

 
Інгредієнти: 
-5 білков
-250 г цукру
-харчовий рожевий барвник
-білий шоколад
-кондитерська посипка
-трубочки або шпажки
 
Приготування:
Білки збити в піну.
Збиваючи, поступово додати цукор (по 1–2 ст.л.).
Збивати доти, поки маса не загустіє і не ущільниться (близько 10 хвилин, на середній швидкості).
Додаємо барвник і ще раз збиваємо до рівномірного забарвлення маси.
Лист застілити папером для випікання. 
За допомогою шприца викласти безе двома крапельками, що з’єднуються в серце. 
Поставити в духовку. 
Сушити безе при температурі 100 градусів. 
Час приготування залежить від розміру безе. В середньому, сушити треба впродовж 1–1.5 годин. 
 
Розтопити шоколад. Густо змастити дві безешки-сердечка шоколадом, вставити трубочку і з’єднати разом.
Опустити в кондитерську посипку, що має приклеїтися до шоколаду.
 

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська