м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ТОРТТорт з найніжнішим сирним кремом Інгредієнти:
Бісквіт:
5 яєць
1 склянка цукру
1 склянка борошна
1 ч.л. тертої цедри лимону
Крем:
20 г желатину
150 мл води
300 гр сиру
5 ст. л. цукрової пудри
250 мл вершків
консервовані ананаси
Приготування:
1. Білки збити з цукром до твердих піків. По одному додати жовтки, ретельно збити. Частинами додавати борошно, акуратно перемішуючи лопаткою.
Випікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Дістати бісквіт з форми, зняти папір. Дати повністю охолонути. Після цього розрізати на два коржі.
2. Приготування крему:
Желатин замочити в воді. Сир перемішати з вершками та цукровою пудрою і ретельно збити в блендері.
Желатин нагріти до розчинення і перемішати з сиром.
Додати ананаси.
Нижню половину коржа помістити в роз’ємну форму, з боків викласти папір.
Коли сирна маса почне застигати, викласти її на корж.
Накрити другим коржем і поставити до холодильника на 6 годин.
Витягти з форми, зняти папір.
Посипати цукровою пудрою.
Нарізати на порційні шматки.
Смачного!
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|