м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: МЕДОВИЙ ТОРТМедовий торт "Бджілкин дім" Інгредієнти:
Для торту:
2 яйця,
180 г цукру,
80 г вершкового масла,
80-100 г меду,
2 ч. ложки соди (без гірки),
400-450 г борошна і близько 1 склянки для вимішування тіста.
Для крему:
1 банка вареної згущенки,
сметана (400 г) 24-30% жирності,
150 мл вершків 33% -38 % жирності для збивання,
2 ст. ложки меду.
Приготування:
Яйця та цукор злегка збити вінчиком, додати вершкове масло, мед, соду. Поставити суміш на водяний огрівник і прогрівати, постійно помішуючи, поки цукор не розчиниться і суміш потроху не почне закипати.
Зняти з вогню, додати 400-450 г просіяного борошна, та ретельно перемішати. Тісто виходить липким і рідкуватим. Накрити миску з тістом плівкою або фольгою та відкласти на годину.
Тісто витягти з емності на розділочний стіл і місити, підсипаючи борошно, поки тісто не візьметься, та не буде прилипати до рук. Скатати тісто в пласт і зробити 9 кульок.
Кожну кульку тоненько розкатати на папері для випікання, присипаючи борошном, проткнути виделкою.
Випікати коржі при t 200 С хвилини 2-3, діаметром 22-23 см (близько 12 коржів).
Збити сгущене молоко з медом і сметаною.
Окремо збити вершки до стійкості, все з’єднати акуратно до однорідного стану та промазати коржі. Поставити на просмоктування до холодильника, бажано на ніч. Прикрасити медовий тортик за бажанням.
Смачного!
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|