м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ВИШНЕВИЙВишневий пиріг Інгредієнти:
Несолене разм’якле масло — 80 г
Борошно — 1,5 чашки
Розпушувач — 1,5 ч. л.
Сіль — 0,5 ч. л.
Цукор — 1 чашка + 2 ст. л.
Яйце куряче — 1 шт.
Молоко — 0,5 чашки
Екстракт ванілі — 1 ч. л.
Вишня
Приготування:
1. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів.
3. Збийте масло і 1 чашку цукру до блідої та пухкої маси, впродовж близько3 хвилин.
4. Зменшіть швидкість і додайте яйце, молоко та ваніль.
5. Поступово додайте суміш борошна. Рідке тісто вилийте в форму.
6. Викладіть зверху вишні без кісточок, якнайближче одна до одної.
7. Посипте 2 столовими ложками цукру, що залишився.
8. Печіть пиріг при 180 градусах до золотавого кольору, близько однієї години.
9. Дайте остигнути в формі на решітці.
10. Посипте цукровою пудрою.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|