м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ШОКОЛАДНО-ПОЛУНИЧНИЙШОКОЛАДНО-ПОЛУНИЧНИЙ ТОРТ ІНГРЕДІЄНТИ:
борошно — 3,5 ст. л
яйця курячі — 5 шт.
цукор — 230 г
какао — 2 ст. л.
розпушувач — 1 ч. л.
ванільний цукор — 1 пакетик
масло вершкове (м’яке) — 300 г
згущене молоко — 1 банка
полуниця (свіжа) — 300 г
ПРИГОТУВАННЯ:
Збити 5 яєць зі склянкою цукру та 1 пакетиком ванільного цукру в білу пухку масу. Просіяти в яєчну масу 3,5 столові ложки борошна (з верхом), 2 столові ложки какао та 1 чайну ложку розпушувачу. Акуратно перемішати до отримання однорідного тіста. Застілити форму папером для випікання, змастити маслом і викласти в неї тісто.
Випікати в наперед розігрітій духовці за температури 190 градусів, близько 45 хвилин. Готовність бісквіту перевірити дерев’яною паличкою. Спечений бісквіт викласти на решітку і залишити охолодитись.
Приготувати вершковий крем. Збити 300 г вершкового масла з банкою згущеного молока. Змастити торт кремом, боки обсипати крихтою та прикраити верх полуницею.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|