м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ТОРТ-СУФЛЕТорт- суфле " Халва та полуниця" (без випікання) Інгредієнти:
Основа:
200 г меленого шоколадного печива
200 г меленої халви
1/4 склянки тонко подрыбнених волоських горіхів
100 гр.розтопленого вершкового масла
Суфле:
500 мл. вершків не менш 35%
6 ст.ложок цукрової пудри
20 гр.желатину
1 кг.полуниці
Приготування:
Змішати всі інгредієнти для основи в однорідну масу.
Поставити до холодильника, поки готуєте суфле.
Желатин розтопити в 100 мл.води. Нагріти до 60 градусів. Остудити до кімнатної температури.
Вершки збити з цукровою пудрою до стійких піків.
Влити желатин і перемішати на малих обертах міксера.
Збірка торту:
На основу та борта форми викласти порізану навпіл полуницю.
Викласти суфле.
Прикрасити за смаком.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|