м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ТОРТТорт "Бите скло" Інгредієнти:
-сметана
-цукор
-желатин
-різнобарвне желе
-бісквіт
Приготуємо желе. Води беремо в два рази менше, ніж указано на упаковці . Можна приготувати желе з натуральних соків – смак буде яскравіше.
Коли желе застигне, ріжемо його кубиками довільних розмірів і перемішуємо.
Сметану збиваємо з цукром. Потрібно, щоб цукор повністю розчинився.
Після цього розводимо желатин в невеликій кількості гарячої води (3-5 ст. л.) та змішуємо його зі сметаною.
Бажано форму застілити харчовою плівкою.
В форму насипаємо фруктове желе, заливаємо його сметаною.
Можна взяти готові двошарові бісквітні тістечка(3 шт. по 55 г), розділити їх на шари та щільно викласти зверху на рідке желе. Накрити плівкою і поставити желейний торт до холодильника.
Коли желе повністю застигло, окунути форму в гарячу воду та перевернути на тарілку.
Смачного!
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|