м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ЖЕЛЕЙНО-ПЕРСИКОВИЙЖелейно-персиковий тортик
Желе (різне, в пакетах) - 5 шт
Йогурт (маложирний) - 0,5 л
Персик - 800 мл
Желатин - упаковка
Для початку готуємо желе як указано на упаковці, тільки беремо менше води, ніж в інструкції. Розливаємо його по формах і залишаємо в холодильнику на ніч.
Наступного дня відкриваємо банку персиків ( можна взяти свіжі персики). Зливаємо сік у чашку та додаємо 15 г желатину (він набухає близко 40 хвилин). І поки він набухає персиковим соком, займемося готовим желе. Його треба витягти з форм і довільно порізати.
Далі ріжемо персики і додаємо їх до желе.
Туди ж додаємо йогурт та желатин з персиковим соком, який розпущено на водяному огрівнику. Все перемішуємо.
Розливаємо у форми та ставимо тортик ще на одну ніч до холодильника.
Коли все добре застигне, витягаємо та перегортаемо на тарілку.
Прикрасити за бажанням.
Смачного! :: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|