м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ГОРІХОВИЙ ТОРТГоріховий торт «Каргопольський». Склад:
Тісто:
Борошно — 1 склянка (склянка 240 мл)
Яйце — 2 шт.
Волоський горіх — 1 склянка
Масло вершкове —100 г
Цукор — 1 склянка
Сметана — 250 г
Сода — 0,5 ч.л.
Сухарі паніровочні — 1 склянка
Крем:
Сметана 18-20% — 900 г
Цукрова пудра — 80 г
Додатково:
Масло вершкове (для змащування листа) — 1,5 ст.л.
Фундук — пів склянки
Приготування:
1. Подрібнюємо волоські горіхи.
2. Ретельно збиваємо міксером яйця з цукром.
3. Додаємо подрібнені волоські горіхи, сметану, размякле вершкове масло, паніровочні сухарі, соду.
4. Знову збиваємо масу міксером.
5. Додаємо просіяне борошно.
6. Ще трохи збиваємо міксером до однорідності.
7. Круглу роз’ємну форму змащуємо вершковим маслом.
8. Викладаємо в форму чверть тіста, та розподіляємо його по дну форми.
9. Випікаємо корж в розігрітій до 220 градусів духовці близько 15 хвилин. Акуратно витягаємо корж з форми та випікаємо ще 3 коржі. Даємо їм повністю охолонути.
10. Для крему використовуємо сметану, що відкидаємо на марлю, складену в кілька шарів та підвішену на ніч. Виходить ніжна маса, схожа на сирну.
11. До сметани додаємо просіяну цукрову пудру, та збиваємо міксером кілька хвилин.
12. З’єднуємо остиглі коржі сметанним кремом.
13. Змащуємо кремом верх і боки торту. Залишаємо торт просотуватись на 5-6 годин.
14. Фундук підсушуємо в духовці, даємо остигнути. Прикрашаємо фундуком верх торту.
Смачного!
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|