м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ЯГІДНО-ФРУКТОВИЙЯгідно-фруктовий бісквіт
Інгредієнти:
- 6 яєць,
- 2 склянки цукру,
- 1 ст. л. борошна,
- 200 г винограду,
- 1 упаковка желе швидкого приготування,
- 50 г малини або полуниці,
- 1 ківі,
- 1/2 склянки виноградного соку.
Приготування:
Відділити жовтки від білків. Жовтки перетерти з 1 склянки цукру, додати просіяне борошно. Збити білки в щільну піну та вмішати в тісто.
Випікати бісквіт в змащеній маслом формі 40 хвилин при 170 градусах.
Виноградний сік змішати з 1 склянкою цукру, підігріти до розчинення.
Бісквіт охолодити, розрізати струною навпіл і просотати виноградним соком.
Виноград, ягоди та ківі помити, розрізати на скибки і викласти на бісквіт. Залити приготовленим за інструкцією желе, охолодити.
Смачного! :: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|